SmartWings zavádí linku Praha - Cagliari

20. 05. 2009     Akční letenky.cz

SmartWings zavádí novou linku z Prahy do italského Cagliari na Sardinii. Let bude operován každou sobotu moderními letouny Boeing 737-500. Neváhejte a využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy. SmartWings na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři SmartWings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA zavedly telefonní linku pro klienty SkyEurope

    (03.09.2009, Akční letenky.cz) České aerolinie ČSA uvedly do provozu speciální telefonní linku určenou pouze pro klienty SkyEurope, kteří chtějí využít nabídku pomoci ČSA. Nové telefonní číslo je +420 239 007 234, linka je v provozu 24 hodin denně a je obsluhována vyškoleným personálem ČSA.

  • Letiště Ostrava nabídne novou linku

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava nabídne od 25. září novou přímou linku do Mnichova. Létat se z Ostravy do Mnichova bude se společností Job Air – Central Connect Airlines zatím 3x týdně v pondělí, středu a pátek. Letecká společnost Job Air navíc připravila akční nabídku právě na lince Ostrava – Mnichov.

  • Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

    (26.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.

  • Ryanair spustí novou linku Bratislava – Paříž

    (23.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava se dočkalo dalšího nového letu. Tentokrát jej zajišťuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Pravidelné lety budou operovány na lince Bratislava – Paříž Beauvais od 25. listopadu 2009 celkem čtyřikrát týdně v pondělí, středu, pátek a neděli. Během zimní sezény tak jde již o 17. linku, kterou Ryanair z Bratislavy nabízí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Saudské Arábie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.