Levné letenky: EasyJet nabízí slevu 38 procent

05. 11. 2010     Rádi cestujeme

Easyjet slaví 15 let výročí a při té příležitosti nabízí až 38 % slevu na každé místo, každou trasu, každý den u letů uskutečněných od 1. ledna 2011 do 26. března 2011. EasyJet vám tak nabízí nejvýhodnější letenky např. z Prahy do Paříže. S cenou 1 881 korun za dvě zpáteční letenky na hlavní pařížské letiště, nemá nabídka konkurenci. Levné letenky nabízí i na trasách Praha-Lyon, Praha-Londýn, Praha-Amsterdam atd. Jedná se o největší slevovou akci této společnosti za poslední měsíce.Mezi další zajímavé letenky patří letenky Ryanairu z Brna do Londýna anebo z Prahy do Kodaně. Trasu Praha-Kodaň provozuje společnost Norwegian.

Štítky:
easyJet, Letenky do Amsterdamu, Letenky do Dánska, Letenky do Francie, Letenky do Kodaně, Letenky do Londýna, Letenky do Lyonu, Letenky do Nizozemí, Letenky do Paříže, Letenky do Velké Británie, Letenky easyJet, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Bmibaby poskytuje slevu až 45 procent

    (10.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost bmibaby nabízí u příležitosti účasti Anglie na MS ve fotbale, slevu na své letenky až 45%. Aerolinka bmibaby spojuje Prahu s Manchesterem anebo East Midlandsem.Cena letenek se pohybuje od 9,99 € za let. V reálu se pak letenky pohybují na úrovní uvedené v tabulce. Cena je za dvě osoby tam i zpět vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.

  • bmibaby nabízí slevu 50% na letenky

    (25.02.2010, Akční letenky.cz) Chcete ušetřit na letenkách až polovinu? Pak si zarezervujte levné letenky s nízkonákladovou leteckou společností bmibaby právě teď! Slevu až 50% nabízí bmibaby na vybrané letenky pro období od března do května.

  • Wizzair nabízí slevu 20% na všechny lety – pouze dnes

    (28.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair nabízí 20% slevu na své lety, platnost této nabídky však vyprší o dnešní půlnoci, aspoň tak o tom informuje samotná aerolinka.   A jak vypadají výsledné ceny?

  • Ryanair nabízí slevu až 50% na letenky

    (30.07.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair nabízí v rámci své akční nabídky tentokrát slevu 50%. Akce na letenky platí do úterý 3. srpna. Odlety jsou možné v období od 1. do 30. září 2010. Jaké letenky si můžete koupit za pár korun? Z Letiště Praha je to například linka Praha - Stockholm od 135 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kazachstánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.