Levné letenky do Kaunasu, Osla nebo Milána

09. 11. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair nabízí letenky od 6 € / 149,- Kč. Akce je platná do 11. listopadu 2010 a platí především na lety v měsících prosinec, leden, únor. V ceně jsou taxy bez poplatku za platbu - pokud vlastníte Mastercard Prepaid, je poplatek nulový. V ceně je příruční zavazadlo.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Kaunasu, letenky do Maroka, Letenky do Milána, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Zajímají vás letenky Miláno? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • Levné letenky na Sicílii, Malorku nebo Říma

    (05.02.2011, Rádi cestujeme) V těchto dnech si lze u Ryanairu zakoupit letenky v měsíci březnu od 150 korun. Levné letenky hledejte do destinací jako Milan, Sicílie (Trapani) nebo na Malorku. Let z Bratislavy na Malorku stojí i okolo 1 200 Kč / 48 € - dvě osoby vč. tax. V cenách opět neuvádíme poplatek za platbu (dle platby a společnosti, u Ryanairu okolo 5 €). V ceně je příruční zavazadlo. Mezi zajímavé trasy tohoto víkendu patří let z Prahy do Říma s ČSA - cena vč. tax je stanovena pro dvě osoby na necelých 2 800 Kč.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.


Sponzorované odkazy