Ryanair bude opět létat z Katovic do Bristolu

06. 06. 2011     Rádi cestujeme

Irský nízkonákladový dopravce Ryanair oznámil opětovné spuštění linky Katovice-Bristol. V zimě bude Ryanair létat z Bristolu do sedmnácti destinací, včetně blízkých Katovic. Mezi dalšími destinacemi, které Ryanair spojí s Bristolem, jsou například Alicante, Dublin, Poznan či Wroclav. Ani tentokráte se česká letiště nedočkala u Ryanairu nové trasy.

Štítky:
Letenky do Bristolu, Letenky do Velké Británie, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • EasyJet zlevňuje: letenky do Bristolu od 1702 Kč

    (02.03.2011, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost easyJet přichází s akční nabídkou letů do anglického Bristolu. Zpáteční letenky na lince Praha – Bristol jsou k mání od 1702 Kč včetně letištních poplatků. V ceně však není započten poplatek za zavazadlo, který v případě online rezervace činí 660 Kč (přímo na letišti 1320 Kč).

  • WizzAir opět změnil poplatky – co bude dražší?

    (22.09.2011, Akční letenky.cz) Letos upravila nízkonákladová letecká společnost WizzAir ceny transakčních poplatků za nákup letenek již poněkolikáté. Jak je to tedy s jednotlivými způsoby platby v současné době? Nejlevnější dosažitelnou možností je nyní platba bankovním převodem, která byla snížena na 108 Kč (€4) ze osobu a úsek.

  • Ryanair: už zítra letenky opět od 170 Kč

    (03.03.2011, Rádi cestujeme) Ryanair už zítra (4.3. 2011) spustí svou další slevovou akci a bude nabízet letenky od 7 €, neboli 170 Kč. Samozřejmě vám přineseme během zítřejšího dne konkrétní termíny a trasy. Lze ale očekávat levné letenky na trasa Brno-Milan v měsících duben a květen. Podobně by na tom mohla být Bratislava. Necháme se překvapit, zda bude levnější také trasa Brno-Alicante.

  • EasyJet prodává letenky na letní sezónu 2011

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet nabízí v prodeji letenky do Bristolu a Londýna na období jara a léta 2011 již nyní. Cena letenek se pohybuje v tomto období od 709,- Kč. Pokud tedy plánujete letní výlety či dovolenou, letenky do Bristolu a Londýna si u EasyJetu můžete zakoupit už teď.


Sponzorované odkazy