Bulgaria Air otevírá pravidelnou linku Sofie – Praha

14. 03. 2012     Letenky levně

Bulgaria Air zahájila prodej na pravidelné lince Sofie – Praha. První let je plánován na 25. března 2012. Linka bude létat každý den mimo sobotu letadlem typu Embraer 190 s kapacitou 108 míst. Bulgaria Air tak bude dalším dopravcem na Letišti Praha, který provozuje tento typ moderního letadla.

Štítky:
Bulgaria Air, Letenky Bulgaria Air, Letenky do Bulharska, Letenky do Sofie

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Sofie? Vybírejte pohodlně online!
  • Air Berlin: levné letenky do Sofie a Curychu

    (18.08.2011, Akční letenky.cz) Podzim se blíží a letecké společnosti se předhánějí s nejlepšími nabídkami levných výletů. Německá aerolinka Air Berlin nabízí svým zákazníků akční jednosměrné lety z Vídně do mnoha destinací od 1099 Kč (€44,99) včetně poplatků. Vyhodně se můžete vypravit například po trase Vídeň – Sofie.

  • NIKI Luftfahrt a Air Bulgaria: Sofie z Vídně v létě za 2 431 Kč

    (28.05.2012, Letenky levně) Air Berlin a Fly Niki zvýšily počet letů z Vídně do Sofie a ač se z linky částečně stáhla národní aerolinka Bulgarian Air, dlouhodobě se díky tomuto kroku snížily tarify do země růží. Navíc stejnou destinaci také pravidelně létá Austrian Airlines, avšak za vyšší ceny.

  • Levné letenky do Sofie: S odletem z Vídně jen za 1 532 Kč

    (24.11.2011, Letenky levně) S nabídkou cenově příznivých letenek do bulharské Sofie přišla společnost Air Berlin, v případě odletu z Vídně dáte za zpáteční letenku včetně poplatků jen 1 532 Kč. Za tuto cenu můžete letět třeba 17. ledna 2012 tam a 23. ledna zpět. V případě zájmu si letenky můžete objednávat na webu AirBerlin.com.

  • CCA ruší linku Praha-Brno

    (11.07.2011, Rádi cestujeme) Aerolinka Job Air - Central Connect Airlines oznámila ukončení pravidelné linky Praha-Brno-Praha. Poslední letadlo na této trase vzlétne dne 22. července 2011. Linku si pod svá křídla společně s ČSA společnost vzala ke konci minulého roku, poté co ČSA ukončili vlastní linku z Prahy do Brna. Důvod ukončení linky CCA zatím neoznámilo.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.