Přeprava zavazadel: výběr z dotazů čtenářů!

18. 07. 2012     ALetenky.cz

Článků týkajících se přepravy zavazadel koluje po internetu dostatek, zde se však pokusíme zpracovat některé z opakovaných dotazů od cestovatelů. Ať už letíte s jakoukoliv leteckou společností, vždy byste měli dodržet několik důležitých pravidel, která jsou ale mnohdy poměrně matoucí.

Štítky:
Odbavené zavazadlo, Přeprava zavazadel, Příruční zavazadlo

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: velký výběr aerolinky Austrian Airlines

    (10.10.2011, Akční letenky.cz) Rakouská aerolinka Austrian Airlines propaguje svou širokou nabídku levných letů už nějakou dobu, volných míst v letadlech je však stále dostatek. Nejlevnější zpáteční letenky jsou pro klienty k mání od 2181 Kč (€88) včetně poplatků a nejzazší termíny jejich rezervace se u jednotlivých destinací liší.

  • Zavazadla: otázky a odpovědi

    (30.08.2011, ALetenky.cz) Přeprava zavazadel letadlem patří u našich čtenářů k nejoblíbenějším tématům. Pod články na toto téma se množí dotazy. Připravili jsme přehled odpovědí na ty nejčastější.

  • ČSA: akční letenky z letiště Praha pro každého!

    (05.02.2013, Akční letenky.cz) Od včerejšího dne jsou pro klienty tradiční letecké společnosti ČSA k dispozici akční letenky, které je možné rezervovat až do 14. února. Cestovní období je naplánováno na 1. březen – 15. červen 2013 a na výběr je “6 nejlepších měst lásky”.

  • Akční letenky na Sardínii, Malorku či Sicílii od 721 Kč!

    (26.03.2013, Akční letenky.cz) Zdá-li se vám tento způsob jara poněkud nešťastným, zkuste využít nabídky nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a vydejte se do teplejších krajů za pár korun. Irský přepravce mimo jiné létá také z letiště v Bratislavě a na výběr je v této chvíli celkem 16 evropských destinací.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.