Jaký rozpočet bude na dovolenou stačit?

22. 08. 2012     ALetenky.cz

Plánujete vaši vysněnou dovolenou, sbíráte informace o všech náležitostech, vybíráte jednotlivé atrakce a najednou zjišťujete, že vyhrazený rozpočet nebude rozhodně stačit?

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Poletíte na dovolenou s Travel Servisem? Zabalte si o 5 kilo lehčí kufr!

    (03.05.2012, Letenky levně) Největší charterový dopravce Travel Service, který vozí k moři většinu Čechů totiž od 1. května snižuje povolenou hmotnost zavazadla z 20 na 15 kilogramů. Každý, kdo tuto váhu překročí, může navíc zaplatit i několik tisíc korun. Kdo bude chtít cestovat s větším kufrem, bude si muset připlatit.

  • Levně letecky na dovolenou k moři: Mallorka

    (07.07.2012, Rádi cestujeme) Léto vrcholí a v dnešním seriálu  s tipy na levnou dovolenou k moři vám představíme Mallorku. Na tento ostrov doletíte nejvýhodněji (z blízkých letišť) z Magdeburgu/Cochstedtu. Cena za zpáteční letenku začína od zhruba jednoho tisíce korun. Pokud byste vyrazili z Prahy, pravděpodobně byste zaplatili okolo 4 tisíc korun. Týdenní pobyt dvou osob může stát od 9 970 korun.

  • Bratislava bude mít po sedmi letech přímé letecké spojení s Kyjevem

    (10.01.2013, Aerolinie.info) Ukrajinská letecká společnost Air Onix bude od 1. března provozovat pravidlenou linku mezi Kyjevem a Bratislavou. Lety budou k dispozici každé pondělí, středu, pátek a neděli. Přímé letecké spojení s hlavním městem Ukrajiny bude mít Bratislava po sedmi letech.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.