Wizz Air: nejlevnější letenky, ale placené příruční zavazadlo?

08. 08. 2012     ALetenky.cz

V poslední době je hodně slyšet o superlevných letenkách nízkonákladových aerolinek Ryanair a Wizz Air především na půdě Maďarska a Polska. Objevily se však také informace o novinkách a změnách, které by se měly nebo mohly týkat České republiky.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air zavádí nový poplatek za příruční zavazadlo €10 a zlevní letenky o €5!

    (03.10.2012, ALetenky.cz) Na dnešní tiskové konferenci nízkonákladové aerolinky Wizz Air nakonec došlo k tomu, čeho se řada klientů tohoto přepravce obávala. Oficiálně bylo totiž oznámeno zavedení nového poplatku za příruční zavazadla na všech provozovaných linkách.

  • Wizz Air zpřísňuje podmínky pro příruční zavazadla

    (25.10.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air přistupuje k dalšímu zpřísnění podmínek přepravy palubních zavazadel. Nově bude dopravce bezplatně přepravovat pouze zavazadla o maximálních rozměrech 42x32x25 cm.

  • Aktualita: nejlevnější letenky bude mít Wizz Air

    (24.07.2012, Akční letenky.cz) Poslední prohlášení nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air by mělo potěšit především její zákazníky. Přepravce totiž od srpna slibuje prodej nejlevnějších letenek na trhu! Nejnižších cen chce společnost dosáhnout novým obchodním trikem, který spočívá v proplácení rozdílu cen palubních lístků.

  • Wizz Air: levné letenky z Brna a Prahy od 474 Kč!

    (19.03.2013, Akční letenky.cz) Hledáte levné letenky z letišť v České republice a ještě nevíte kam přesně byste chtěli letět? Což takhle zvolit destinace jako Eindhoven, Řím a Benátky, kam létá z Prahy nebo Brna nízkonákladová letecká společnost Wizz Air. Nejlevnější palubní lísky jsou k mání od 377 Kč resp. 237 Kč (platí pro členy Wizz Discount Clubu (WDC))!


Sponzorované odkazy


Letenky do Bosny a Hercegoviny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.