Seznam nebezpečný leteckých společností dle EU byl rozšířen

21. 04. 2009     Letenkář.cz

Evropská komise rozšířila seznam leteckých společností, které z bezpečnostních důvodů nesmějí létat do žádné ze zemí Evropské unie, o šest firem z Kazachstánu a všechny letecké společnosti ze západoafrického Beninu. Na takzvané černé listině se nově ocitla i thajská One Two Go Airlines a ukrajinská Motor Sich Airlines. Seznam aerolinií, které mají zakázaný provoz v rámci Evropské unie.

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejbezpečnější letecké společnosti

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Server sme.sk s odvoláním na německý časopis Aero International odhalil 7 nejbezpečnějších leteckých společností. Mezi 3 nejbezpečnější letecké společnosti byly podle statistik JACDEC evidující letecká neštěstí a havárie zařazeny australská aerolinka Qantas, finská společnost Finnair a portugalská TAP Portugal.

  • Velké letecké společnosti budou propouštět

    (07.09.2009, Akční letenky.cz) ČSA není jedinou leteckou společností, která nejspíš bude propouštět. Finanční problémy, které si žádají omezení kapacit leteckých společností, řeší i Air France – KLM a British Airways. Podle aero.sme.sk chystá Air France snížení stavu až o 1500 zaměstnanců. British Airways údajně počítá s odchodem až 4000 lidí.

  • Lufthansa zvolena nejlepší leteckou společností v Evropě

    (28.09.2008, Letenkář.cz) V letošní anketě World Airline Awards byla Lufthansa zvolena nejlepší leteckou společností v Evropě, a to mezi celkem 60 leteckými přepravci. V ankětě pořádané britskou agenturou Skytrax hlasovalo od loňského srpna do letošního června více než 15 milionů pasažérů. Celkem společnost hodnotilo 168 společností, světové prvenství získaly Singapore Airlines.

  • Levné letenky od 269 Kč se společností WizzAir

    (16.04.2010, Akční letenky.cz) Pokud si najdete minutku a prohledáte stránky společnosti WizzAir, zjistíte, že některé z jejích akčních letenek nejsou vůbec k zahození. Pro ty z vás, kteří se třesou na soukromé objevitelské cesty do Liverpoolu, Říma nebo Benátek, máme několik tipů na levné letenky z Prahy přímo do těchto destinací.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.