Wizz Air zavádí nový poplatek za příruční zavazadlo €10 a zlevní letenky o €5!

03. 10. 2012     ALetenky.cz

Na dnešní tiskové konferenci nízkonákladové aerolinky Wizz Air nakonec došlo k tomu, čeho se řada klientů tohoto přepravce obávala. Oficiálně bylo totiž oznámeno zavedení nového poplatku za příruční zavazadla na všech provozovaných linkách.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air zavádí nový poplatek a zlevní letenky o €5!

    (03.10.2012, ALetenky.cz) Na dnešní tiskové konferenci nízkonákladové aerolinky Wizz Air nakonec došlo k tomu, čeho se řada klientů tohoto přepravce obávala. Oficiálně bylo totiž oznámeno zavedení nového poplatku za příruční zavazadla na všech provozovaných linkách.

  • Wizz Air zpřísňuje podmínky pro příruční zavazadla

    (25.10.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air přistupuje k dalšímu zpřísnění podmínek přepravy palubních zavazadel. Nově bude dopravce bezplatně přepravovat pouze zavazadla o maximálních rozměrech 42x32x25 cm.

  • Wizz Air: nejlevnější letenky, ale placené příruční zavazadlo?

    (08.08.2012, ALetenky.cz) V poslední době je hodně slyšet o superlevných letenkách nízkonákladových aerolinek Ryanair a Wizz Air především na půdě Maďarska a Polska. Objevily se však také informace o novinkách a změnách, které by se měly nebo mohly týkat České republiky.

  • Wizz Air chce v Budapešti dále růst. Přidá nové letadlo

    (12.12.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air oznámila, že přidá nový letoun Airbus A320 na svoji základnu v Budapešti. To umožní navýšit osobní přepravu cestujících v roce 2013 o 20 % na 2,2 milionu.


Sponzorované odkazy