Letiště Praha: nejnovější zajímavosti a aktuality

19. 09. 2012     ALetenky.cz

Na našem hlavním letišti se neustále něco děje a o novinky týkající se nových linek, přejmenování a dalších záležitostí není nouze. Věděli jste například, že na letišti produkují svůj vlastní med? Med z letiště Praha

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejnovější limity aerolinek pro přepravu zavazadel

    (21.05.2013, Akční letenky.cz) Když cestujete s nízkonákladovými aerolinkami, letenka vás téměř vždy vyjde výhodněji než s tradičními společnostmi, je ale třeba dávat pozor na dodatečné příplatky. To platí zejména pro přepravu odbavených zavazadel, která je u těchto low-cost společností vždy zpoplatněna! Třeba u Wizz Air si připlatíte dokonce i za příruční zavazadlo standardních rozměrů (od 270 Kč).

  • BRyanair nabídne vesmírné lety od $50 (950 Kč)! Válka s Virgin Galactic.

    (01.04.2012, ALetenky.cz) Nejnovější zprávy o pětistém majiteli letenky do vesmíru (známý hollywoodský herec Ashton Kutcher) byly právě zastíněny novinkou, která vyrazí dech doslova každému.

  • Akce easyJet: aerolinka nabízí letenky se slevou 20%

    (12.11.2012, Akční letenky.cz) Po delší době přichází s akční nabídkou letenek také aerolinka easyJet, která nabízí 150000 míst v letadle se slevou 20%. Nejnovější akce však trvá pouze do půlnoci 13. listopadu a vztahuje se na cestovní období 5. prosinec – 27. únor!

  • PRÁVĚ SPUŠTĚNO! Posíláme nabídky akčních letenek.

    (25.04.2013, ALetenky.cz) Hledání levných letenek může být občas dosti pracné a vzhledem k tomuto faktu by se vám mohla zamlouvat naše nejnovější služba. Na Aletenky.cz jsme totiž právě spustili posílání vybraných akčních nabídek přímo na vaši mailovou adresu.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.