Wizz Air zavádí nový poplatek a zlevní letenky o €5!

03. 10. 2012     ALetenky.cz

Na dnešní tiskové konferenci nízkonákladové aerolinky Wizz Air nakonec došlo k tomu, čeho se řada klientů tohoto přepravce obávala. Oficiálně bylo totiž oznámeno zavedení nového poplatku za příruční zavazadla na všech provozovaných linkách.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air zavádí nový poplatek za příruční zavazadlo €10 a zlevní letenky o €5!

    (03.10.2012, ALetenky.cz) Na dnešní tiskové konferenci nízkonákladové aerolinky Wizz Air nakonec došlo k tomu, čeho se řada klientů tohoto přepravce obávala. Oficiálně bylo totiž oznámeno zavedení nového poplatku za příruční zavazadla na všech provozovaných linkách.

  • Wizz Air chce v Budapešti dále růst. Přidá nové letadlo

    (12.12.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air oznámila, že přidá nový letoun Airbus A320 na svoji základnu v Budapešti. To umožní navýšit osobní přepravu cestujících v roce 2013 o 20 % na 2,2 milionu.

  • Wizz Air již prodává letenky na příští léto

    (25.10.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dává do prodeje letenky na příští letní sezonu. Nový letový řád přináší několik změn. Podívejte se, kam se bude příští rok z Prahy a Brna létat.

  • Asijský Nový rok ve Vietnamu

    (26.09.2012, Letenky levně) Chcete zažít oslavy Nového roku v Asii trochu jinak? Letenky do Číny jsou již nyní poměrně drahé, ale nabízí se možnost letět v únoru na Nový rok z Prahy do Vietnamu (Ho Či Minovo město) s Emirates za vcelku rozumnou cenu 15 616,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.