Wizz Air Discount Club: letenky se slevou 20 euro pouze dnes!

22. 11. 2012     Aerolinie.info

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air pro dnešní den připravila speciální akci “Zdvojnásobte svoji slevu”, která navyšuje garantovanou slevu pro členy Wizz Discount Clubu na 20 euro.

Štítky:
Wizz Air, Wizz Air Discount Club

Online rezervace letenek:

  • Letenky se slevou díky Wizz Discount Clubu

    (05.11.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air oznámila spuštění svého nového Wizz Discount Clubu. Ten svým členům garantuje slevu ve výši 10 euro na jednosměrné lety, u nichž je cena letenky vyšší než 12,5 eur.

  • Wizzair zavádí Discount club

    (05.11.2012, Rádi cestujeme) Letecký přepravce Wizzair spouští "novou" službu Discount club. Slovo "novou" uvádíme v uvozovkách, protože o úplnou novinku až tak nejde. Jde o upravenou verzi dříve zavedeného Xclusive clubu. Pokud jste byly členy tohoto Xclusive clubu, tak již jim nejste. Nově jste členy Discount clubu. A co to pro vás znamená?

  • Letenky Wizz Air s 15% slevou můžete rezervovat pouze do půlnoci

    (05.09.2012, Aerolinie.info) Wizz Air, přední nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes snižuje ceny všech letenek o 15 %. Akce potrvá pouze do půlnoci a vztahuje se na všechny destinace z nabídky společnosti Wizz Air.

  • Letenky z mnoha letišť se slevou 20%!

    (30.10.2013, Akční letenky.cz) Na webu letecké společnosti Wizz Air mohou členové WIZZ Discount Club rezervovat letenky se slevou 20% ještě dnes. Akce se vztahuje na všechny destinace a všechny termíny. Roční členství v klubu vychází na 750 Kč a rozhodně se vyplatí především náruživějším cestovatelům.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.