VELKÝ PŘEHLED: letenky do Paříže

20. 11. 2012     Aerolinie.info

Přes 800 tisíc přepravených cestujících ročně a až 9 letů denně dělá z Paříže jednoznačně nejoblíbenější linku z Prahy. Podívejte se na přehled společností, se kterými se do francouzské metropole můžete vypravit.

Štítky:
Air France, ČSA, easyJet, Lety do Francie, Lety do Paříže, Smart Wings

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • VELKÝ PŘEHLED: letenky do Londýna

    (11.11.2012, Aerolinie.info) Londýn patří mezi oblíbené cílové i přestupní destinace. V roce 2011 se zařadil mezi 5 nejoblíbenějších cílů z pražského letiště Václava Havla. Podívejte se na přehled leteckých společností, které lety do Londýna nabízejí.

  • ČSA: velký výprodej letenek z Prahy a Ostravy

    (27.08.2013, Akční letenky.cz) Velký podzimní výprodej letenek si pro své zákazníky připravila letecká společnost ČSA a v nabídce jsou především odlety z Prahy a Ostravy. Akce platí od dnešního dne do 8. září a vztahuje se na cestovní období říjen – prosinec.

  • Letenky, aerolinky, letiště - přehled aktuálních informací

    (08.11.2012, ALetenky.cz) Po nějaké době jsme si opět připravili přehled víceméně důležitých či zajímavých informací ze světa létání, ze kterých jsou nejpříjemnější asi ty o nových linkách z Prahy nebo Ostravy.

  • Velký jarní výprodej ve Wizz Air

    (04.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air na svých stránkách nabízí 20 % slevu pro členy Wizz Discount Clubu na letenky zakoupené dnes 4. 4. 2013. Pokud létáte s Wizzairem častěji nebo plánujete někam letět ve větším počtu osob, zvažte členství v tomto klubu, protože letenky pak můžete nakupovat levněji.


Sponzorované odkazy