Letenky do Bruselu - s kým a za kolik?

10. 10. 2012     ALetenky.cz

Plánujete-li cestu do Belgie a konkrétně do hlavního města a sídla NATO, mohou se vám hodit následující informace o dostupnosti této metropole z letišť v Praze, Bratislavě a Vídni.

Štítky:
Lety do Belgie, Lety do Bruselu

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Wroclawi do Bruselu za 545,-Kč!

    (28.12.2012, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair pro Vás připravila akční let z Wroclawi do Bruselu za pouhých 545,-Kč! V hlavním městě Belgie se rozhodně nebudete nudit.  Jistě vás uchvátí jeho náměstí Grand Place, najdete zde dominantní radnici, cechovní domy a Královský dvůr.

  • Letenky do Bruselu za 405 Kč, Paříž za 557 Kč

    (16.11.2011, Rádi cestujeme) Ryanair poskytuje na vybraných trasách v lednu slevu 15%. Vyhledali jsme levné letenky nejen od společnosti Ryanair. Cena levných letenek se pohybuje okolo 500 korun. Levně lze doletět do Bruselu (405 Kč), Říma (557 Kč) nebo Lyonu (1 127 Kč). Výhodnější ceny letenek jsou i do Burgasu.  

  • Letenky do Bruselu za 405 Kč, Paříž za 557 Kč

    (16.11.2011, Rádi cestujeme) Ryanair poskytuje na vybraných trasách v lednu slevu 15%. Vyhledali jsme levné letenky nejen od společnosti Ryanair. Cena levných letenek se pohybuje okolo 500 korun. Levně lze doletět do Bruselu (405 Kč), Říma (557 Kč) nebo Lyonu (1 127 Kč). Výhodnější ceny letenek jsou i do Burgasu.  

  • ČSA obnovují lety do Berlína a Stuttgartu, více letů nabídnou do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu nebo Ufy

    (31.10.2012, Aerolinie.info) ČSA od zimní sezóny 2012/2013 navyšují počet letů do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu, Ufy, Varšavy nebo Nižního Novgorodu. Společnost také obnovuje pravidelné letecké spojení z Prahy do Berlína a Stuttgartu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.