České letiště: novinky, akce a zajímavosti posledních dnů

24. 01. 2013     ALetenky.cz

Ani v zimních měsících letecký průmysl neotálí a dochází k nejrůznějším změnám, které souvisí nejen se zaváděním či rušením leteckých spojení. V poslední době je rušno především na našem hlavním letišti v Praze.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinky a změny u aerolinky Czech Airlines

    (02.08.2012, ALetenky.cz) Naše národní letecká společnost Czech Airlines se v českém tisku objevuje vcelku pravidelně a jednotlivé změny a novinky jsou věřejností přijímány často rozporuplně.

  • Nové linky aerolinek Smart Wings, Iceland Express či Ryanair

    (23.02.2012, ALetenky.cz) Především pro fanoušky létání a cestování jsou pravděpodobně potěšující události posledních dnů, které jsou ve znamení nových linek řady leteckých společností. Novinky také na českém nebi.

  • Nové vyhledávání: nejlevnější letenky objevíte snadno a rychle!

    (30.01.2013, ALetenky.cz) Svých uživatelů si vážíme, a také proto jsme vyslyšeli jedno z vašich přání a potřeb! Posledních pár dnů jste si na webu Aletenky.cz mohli všimnout užitečné novinky, díky které si snadno uděláte představu o tom, v jakých cenových relacích se aktuálně pohybují letenky na vámi zvolené lince.

  • České aerolinie: Zvýhodněné letenky z Prahy od 1495 Kč

    (22.02.2012, Letenky levně) Již pouze do neděle 26.2. 2012 si můžete zarezervovat u ČSA zvýhodněné letenky z Prahy do některých světových destinací. Nabídka platí pro lety v odbobí 1.dubna- 31.července. Letenky si objednávejte na webu ČSA.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.