Vyzkoušejte nové vyhledávání a objevte nejlevnější letenky!

28. 11. 2012     ALetenky.cz

Patříte-li mezi náruživé cestovatele, máme pro vás skvělou zprávu. Upravili jsme pro vás rozhraní pro vyhledávání leteckých spojení a „ty pravé“ letenky teď najdete ještě snadněji.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové vyhledávání: nejlevnější letenky objevíte snadno a rychle!

    (30.01.2013, ALetenky.cz) Svých uživatelů si vážíme, a také proto jsme vyslyšeli jedno z vašich přání a potřeb! Posledních pár dnů jste si na webu Aletenky.cz mohli všimnout užitečné novinky, díky které si snadno uděláte představu o tom, v jakých cenových relacích se aktuálně pohybují letenky na vámi zvolené lince.

  • Vyhledejte “ty pravé letenky” snadno a rychle!

    (28.11.2012, Akční letenky.cz) Otravuje vás složité a zdlouhavé pátrání po ideální letence, díky které se vydáte do vaší vytoužené destinace? Pak by vám čas i námahu mohlo ušetřit nové vyhledávání na webu Aletenky.cz! Rozhraní pro vyhledávání letů bylo kompletně upraveno a ve výsledcích se nyní zobrazuje přehled letů seřazených podle kvality.

  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka!

    (01.12.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.