Nejlevnější letenky Ryanairu stojí 179 korun

28. 09. 2010     Rádi cestujeme

Hledali jsme nejlevnější a nejzajímavější letenky Ryanairu. Výsledkem jsou levné letenky z Brna, Bratislavy, Wroclavy a Bruselu do takových destinací jako jsou města Milan, Řím, Dublin anebo Oslo. Za zmínku stojí levné letenky na Kanárské ostrovy z Bruselu. Např. dvě zpáteční letenky na Fuerteventura či Lanzarote stojí něco málo přes 2 000 korun.

Štítky:
Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Říma, Nejlevnější letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Lisabon, Neapol, Pisa

    (27.08.2010, Rádi cestujeme) Opět jsme hledali nejlevnější akční letenky společností Ryanair, Wizzair a EasyJet. Mezi zajímavé destinace by mohl patřit Lisabon. Za 4 dny ubytování a letenky - to vše pro dvě osoby - zaplatíte celkem 5 418,- Kč. Atény jsou zhruba o tisíc korun dražší. Odlet je z Berlína. Z Prahy je zajímavá trasa do Neapole. Dvě osoby zaplatí za ubytování a letenky cca. 4 300,- Kč.A co takhle si zaletět na prodloužený víkend do italské Pisy? Letenka pro dvě osoby, tam i zpět, vč. tax (bez poplatku za platbu) stojí 40 €. Nevynechali jsme také nabídku nejlevnějších letenek k moři, např. na Sicílii.

  • Co nejlevnější letenky za exotikou

    (10.07.2011, Rádi cestujeme) Pokusili jsme se najít, co nejlevnější letenky do takových exotických krajů jako jsou Venezuela, Martinik, Jamajka nebo Aruba. Žádný z odletů sice není z ČR, přesto cena okolo 12 000 korun je určitě zajímavá.    


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.