Air Berlin: letenky z Vídně do Říma, Curychu a Nice

18. 03. 2013     Akční letenky.cz

Pro cesty do Francie, Itálie či Švýcarska můžete mimo jiné využít němecné letecké společnosti Air Berlin, která často nabízí levné letenky za poměrně atraktivní ceny. Z letišť nacházejících se v blízkosti našich hranic mohou klienti zvolit lety z letiště ve Vídni.

Štítky:
Air Berlin, Letenky Air Berlin, Letenky do Curychu, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Nice, Letenky do Říma, Letenky do Švýcarska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Zajímají vás letenky Curych? Letenky do Nice, Říma i Curychu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Monte-Carlo na dosah ruky! Letenky do Nice za 2950 Kč

    (25.04.2012, Letenky levně) Sníte o tom zahrát si Monte-Carlu jako Agent 007 či projezdit jižní Francii? Máte možnost! Zpáteční letenky do Nice z Vídně jsou v nabídce Air Berlin i Austrian Airlines od 2950 Kč na září/říjen a od 3550 Kč na červen.

  • Letenky do Nice od 1 541 korun

    (29.06.2012, Rádi cestujeme) Do hledáčku jsme pro dnešek zařadili letenky do francouzského Nice. Město najdete v oblasti Provence. Nice je střediskem Azurového pobřeží, nedaleko najdete např. Cannes, o něco dále pak Marseille. Ceny letenek do této krásné části Francie startují od 1 541 korun. Cena je za zpáteční letenku vč. tax s příručním zavazadlem.

  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

  • Air Berlin nabízí letenky z Vídně od 1163 Kč

    (12.06.2012, Akční letenky.cz) Druhá největší německá aerolinka Air Berlín v posledních měsících vzkvétá a radost mohou mít především její klienti. Na rakouské verzi webových stránek můžete mimo jiné najít speciální nabídku letenek z letiště ve Vídni, které začínají na 1163 Kč včetně poplatků.


Sponzorované odkazy